fbpx

Min passion för fotografi

Jag har sedan barnsben haft en vilja att uttrycka mig kreativt och upptäckte under våren 2008 min passion för fotografi.

Ett par år senare blev jag påmind om hur kort livet är och vilken gåva foton kan vara, när jag fick i uppdrag av en mamma att fota hennes cancersjuka dotters sista tid. Mina bilder förevigade glada stunder med henne för hennes nära och kära och sedan dess har det blivit mitt mål att skapa vackra bilder vid viktiga tillfällen i livet.

När livet rullar på så har bilder den unika egenskapen att stanna tiden för evigt – därför ser jag det som extra viktigt att leverera en kreativ höjd och tidlöshet i mina bilder

När jag fick förfrågan om att fotografera mitt första bröllop tackade jag såklart ja! Det var en stor ära för mig att få föreviga en sådan stor dag.

Som den konstnärssjälen jag är tror jag på att alla har en själsfrände som ger dem en känsla av trygghet, glädje och som förstår dem utan att behöva yttra ett ord. Varje brudpar jag träffat har en unik historia om hur de träffats och en kemi som jag alltid försöker att fånga på bild. Ser fram emot att höra från dig!

Liisa Eelsoo

Utbildning

– Medieprogrammet, Kalix, Norrbotten.
– Fil. kandidat inom Medie och kommunikationsvetenskap inriktningen Kommunikationsstudier från Uppsala universitet. 

Kontakta mig

Vad roligt att du är intresserad!
Vad för typ av fotografering är det du behöver hjälp med?

Berätta mer! 

12 + 14 =