Info om mig

Namn

Liisa Eelsoo

Ålder

29

Bor

Lidingö, Stockholm

pratar

Svenska, Engelska, Finska & Estniska

kamera

Nikon

Favoriter i kameraväskan

85 mm & Drönare

Jag älskar att fånga känslor


How it started

2008- idag

För mig är fotografi mer än ett yrke, det är min passion och livsstil. Jag har varit kreativ sedan barnsben och upptäckte fotografi när jag var 14 år gammal (2008). Har nu fotograferat längre än halva mitt liv och får ha lyckan att arbeta med det som jag drömt om!


First gigs

2012


Mina första uppdrag fick jag efter gymnasiet och under tiden som student i Uppsala. Där fotograferade jag på många studentfester och efter ett tag började jag få förfrågningar om att fota bröllop. Efter examen har min karriär fortsatt i Stockholm och idag arbetar jag heltid som fotograf.Bachelor Degree

2017-2020


Under mina tre år på gymnasiet gick jag på medieprogrammet.


Har även en examen i Medie och kommunikationsvetenskap med inriktingen ’Corporate Communication’ från Uppsala universitet.


Under studierna var jag dessutom aktiv inom nationslivet och som nationsfotograf på Norrlands nation. Var även engagerad i Uppsala Medievetarnas Inspark som fadder och i Uppsala Ekonomerna som grafisk designer.

Do what you love and love what you do.

MIN MOTTO

Testimonials

Vi har anlitat Liisa vid flera tillfällen och har varit mycket nöjda med hennes arbete. Hennes kreativitet, professionalism och erfarenhet syns tydligt i resultatet. Liisa är dessutom flexibel, tillgänglig och mycket trevlig vilket gör det enkelt att samarbeta med henne. Vi kan varmt rekommendera Liisa vid er nästa fotografering!

Olivia Hahne, Winn Hotel Group

As seen in

Allt om Bröllop, intervju med mig om bröllopsfoto på 4 sidor.

ELLE Sverige, Sandra Beijer SVT serie Allt som blir kvar premiär.

Kontakta mig


Vad roligt att du är intresserad!

Vad för typ av fotografering är det du behöver hjälp med?


Berätta mer!