Kom igång - Ställ in kameran manuellt för foto


1-10 deltagare

Hålls på svenska eller engelska

Online, Google Meet


Den här workshopen riktar sig mot dig som tycker att bilderna som du tar blir inte som du tänkt dig! Fotograf Liisa Eelsoo kommer att guida dig genom inställningarna i din kamera och hur du med hjälp av manuella inställningar tar kommandot över din kamera!


Efter denna workshopen kommer du att förstå vad du ska göra för att få till bilderna så som du önskar dem. Du kommer att kunna ställa alla dina fotograferings frågor till mig och jag kommer ge dig personlig feedback på både bilder som du tagit, samt hur du ska tänka med inställningarna för att få till det du önskar.


Det går även bra att ställa frågor om kamerautrustning och objektiv eller liknande frågor för dig som vill komma igång mer med fotografi. Detta är det perfekta tillfället för dig att bli inspirerad och få svar på dina frågor! 



Det här lär du dig:
  • Hur man ställer in kameran med manuella inställningar
  • Vilken kamera och objektiv som passar för dig
  • Hur du ska få till bilderna så som du önskar dem


Upplägg:

1 tillfälle, 1 timme


Att notera:

Ha med dig några bilder som du tagit som du kan visa upp och gärna din kamera också för att testa att ställa in inställningarna.



Photoshoot - Fota och bli fotad


3 - 10 deltagare

Hålls på svenska eller engelska

Djurgårdsbrunn, Djurgården, Stockholm



Är du intresserad av att bli bättre på att fota eller behöver du en ny professionell profilbild till LinkedIn eller dina Sociala Medier?


Gå då denna photoshoot workshop. Golden Hour är det bästa ljuset för porträttfotografering. Fotograferingen kommer därför att utnyttja detta naturliga ljuset för att sedan avsluta med magiska bilder vid solnedgången.


Vi kommer röra oss runt minst 3 olika locations på vackra Djurgården och du kommer få personliga tips för hur du bäst fotar. Du får givetvis chansen att ställa alla frågor som du undrar över och får med dig bilder på dig själv som du kan använda till dina professionella profiler.



Det här lär du dig:
  • Porträttfotografering 
  • Grunderna i fotografering, komposition och ljus
  • Du får med dig bilder på dig själv att använda i dina Sociala Medier


UPPLÄGG:

1 tillfälle, 3 timmar


Att notera:

Ta med din kamerautrustning och ett gott humör!

Anmäl intresse


Ser fram emot att höra från dig!